Geriatrian vastuulääkäreitä asumispalvelun yksiköihin, Vantaa

Pihlajalinna alkaa 15.8.2022 tuottaa Vantaan kaupungin asumispalvelujen lääkäripalveluja. Yksiköistä suurin osa on ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksiköitä ikääntyneille ja palvelutaloja. Vahvistamme olemassa olevaa vastuulääkäritiimiämme ja etsimme Vantaalle uusia koko- ja osa-aikaisia vastuulääkäreitä.

Vastuulääkärin työtehtävänä on hoitaa omien vastuuyksiköidensä potilaat yhteistyössä paikallisen hoitohenkilökunnan ja takapäivystäjälääkäriemme kanssa. Työ muodostuu paikan päällä yksiköissä kerran kuukaudessa tehtävistä lähikierroista ja etänä tehtävistä viikoittaisista puhelinkierroista. Etätyötä voi tehdä mistä päin Suomea tahansa. Puhelin- ja lähikiertojen ajankohdat vastuulääkäri voi sopia yhdessä yksikköjensä kanssa. Lisäksi vastuulääkärin tulee olla tavoitettavissa virka-aikaan vastuuyksiköidensä puolikiireellisiä asioita varten erikseen sovitulla tavalla. Muina aikoina ja akuuttiasioissa yksiköiden konsultaatioihin vastaa Pihlajalinnan geriatrinen takapäivystys.

Työn voi aloittaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta (10 000 euroa/kk) ja konsernimme muista kattavista henkilöstöeduista, kuten kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedusta, koulutusrahasta, laajan työterveyshuollon palveluista ja kattavasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Pihlajalinnassa sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Tukenasi työssä ovat Vantaan vastuulääkäripalvelun vastaava lääkäri ja kokenut, laaja kollegaverkosto, henkilökohtainen yhteyshenkilö ja palvelutiimimme, IT-tuki ja konsultoivat seniorilääkärimme. Panostamme lääkäriemme säännölliseen koulutukseen. Järjestämme lääkäreillemme lukukausien aikana joka viikko koulutusta vuorovaikutteisina etäluentoina. Luennoilla keskitymme geriatriaa ja yleislääketiedettä koskeviin teemoihin. Iäkkäitä potilaita hoitaville lääkäreillemme järjestämme lisäksi viikoittaisen geriatrian meetingin, jossa käymme läpi ajankohtaisia kliinisiä asioita ja potilaskonsultaatioita.

Pihlajalinna Etälääketiede on tunnettu geriatrisen hoidon laadukkaana ja palkittuna edelläkävijänä. Olemme uudistaneet yli 80 kunnan vanhuslääketieteelliset lääkäripalvelut. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja elät itsesi näköistä elämää. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Meillä pääset itse vaikuttamaan työviikon rakenteeseen sekä hyödyntämään etätyöskentelyn mahdollisuuksia.

Oletko kiinnostunut keskustelemaan vastuulääkärin tehtävästä lähemmin tai tunnetko jonkun, joka saattaisi olla kiinnostunut?

YHTEYDENOTOT JA LISÄTIEDOT:
Pihlajalinna Etälääketieteen rekrytointi

Laura Iisakka, 040 573 0517, laura.iisakka@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!
Pihlajalinna Etälääketieteen työkulttuurissa näkyvät kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen meistä saa ja voi viedä asioita eteenpäin. Me lupaamme, että meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle kehittämään työtapoja ja -yhteisöä. Merkityksellisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus kulkevat mukana kaikessa mitä teemme. Työssä et jää yksin, sillä tukenasi on laaja verkosto kollegoja sekä helposti lähestyttäviä lääkäriesihenkilöitä, henkilökohtainen yhteyshenkilö ja palvelutiimimme.
Meille on tärkeää, että voit hyvin ja elät itsesi näköistä elämää. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Meillä pääset itse vaikuttamaan työviikon rakenteeseen sekä hyödyntämään etätyöskentelyn mahdollisuuksia.