Haemme vastaavaa lääkäriä Pihlajalinnan Piispanportin terveysasemalle

Piispanportti

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Olemme toimineet Pirkanmaan alueen vahvana kotimaisena kuntakumppanina jo 20 vuotta ja toimintamme kasvaa Uudellamaalla. Haluatko Sinä osaksi tätä kasvavaa menestystarinaa?

Pihlajalinna on alkanut tuottaa ulkoistetun terveysaseman palveluita 1/2022 alkaen n. 13 000 Kuitinmäen, Suurpellon ja Henttaan asukkaalle. Asukkaiden lisäksi suuri joukko asiakkaita (tällä hetkellä jo 2000) on valinnut valinnan vapauden nojalla Piispanportin terveysaseman omaksi terveysasemakseen. Etsimme joukkoomme vastaavaa lääkäriä (yleislääketieteen erikoislääkäriä) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastaavan lääkärin työnkuva on räätälöitävissä hyvin monipuoliseksi. Se sisältää hallinnollista ja kliinistä työtä terveyskeskuksessa sekä vetovastuun terveysaseman toiminnasta. Hallinnollista ja kliinistä työtä voit tehdä halutessasi työskentelysi alun jälkeen myös etänä 1-2 päivää viikossa. Terveysasema on auki arkisin klo 8-16. Vastaavana lääkärinä työaikasi on vähintään 30h/vko neljänä tai viitenä päivänä viikossa.

Työskentely tapahtuu tiimimallissa yhdessä hoitajien ja muiden ammattilaisten kanssa. Sinun tärkeänä roolina kliinisen työn ohella on johtaa yhdessä vastaavan hoitajan kanssa tätä tiimimallin kehitystä ja yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa. Terveysasemalla on käytössä LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen ja räätälöitävissä olevan työnkuvan ja työajan kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Piispanportin terveysasema sijaitsee Isoa Omenaa vastapäätä, Länsiväylän pohjoispuolella osoitteessa Piispanportti 10. Sijaintinsa puolesta paikalle on helppo saapua esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Autolle järjestyy parkkipaikka talon alla olevasta parkkitalosta.

Keskustelut tehtäviä koskien pyritään järjestämään hyvissä ajoin kevään ja alkukesän 2022 aikana. Työn voit aloittaa heti tai sovitusti lomien jälkeen. Jos haluat olla osa Pihlajalinnalaisten kasvavaa joukkoa, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointiasiantuntija Johanna Hussi
040 161 7063
johanna.hussi@pihlajalinna.fi