Haemme yleislääkäriä Pihlajalinnan Piispanportin terveysasemalle

Matinkylä

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Olemme toimineet Pirkanmaan alueen vahvana kotimaisena kuntakumppanina jo 20 vuotta ja toimintamme kasvaa Uudellamaalla. Haluatko Sinä osaksi tätä kasvavaa menestystarinaa?

Pihlajalinna tuottaa ulkoistetun terveysaseman palveluita 1/2022 alkaen n. 13 000 Kuitinmäen, Suurpellon ja Henttaan asukkaalle. Etsimme joukkoomme yleislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveysasema tulee olemaan auki arkisin klo 8-16 ja työtä voi tehdä täydellä työajalla tai osa-aikaisena. Yleislääkärin työnkuva työssä on räätälöitävissä hyvin monipuoliseksi, ja työpanoksesi määrästä riippuen se voi sisältää terveyskeskuksessa tapahtuvan työskentelyn lisäksi etätyöskentelyä noin päivän viikossa. Työhön liittyy soveltuvasti lastenneuvolaa.

Työskentely tapahtuu tiimimallissa yhdessä hoitajien ja muiden ammattilaisten kanssa, jolloin sinun työaikasi jää koulutustasi vastaavien tehtävien toteuttamiselle, ja voimme tarjota jonotonta palvelua asiakkaille. Terveysasemalla sinulla on vankka yleislääketieteen erikoislääkäreiden tuki ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Terveysasemalla on käytössä LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen ja räätälöitävissä olevan työnkuvan ja työajan kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Terveysasema sijaitsee Isoa Omenaa vastapäätä, Länsiväylän pohjoispuolella osoitteessa Piispanportti 10. Sijaintinsa puolesta paikalle on helppo saapua esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Autolle järjestyy parkkipaikka läheisestä parkkitalosta.

Keskustelut tehtävää koskien pyritään järjestämään hyvissä ajoin marraskuun aikana. Jos haluat olla osa Pihlajalinnalaisten kasvavaa joukkoa, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätiedot tehtävästä antaa:

Johanna Hussi
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 161 7063
mail. johanna.hussi@pihlajalinna.fi