Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä Matinkylän terveysasemalle

Matinkylä

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Olemme toimineet Pirkanmaan alueen vahvana kotimaisena kuntakumppanina jo 20 vuotta ja toimintamme kasvaa Uudellamaalla. Haluatko Sinä osaksi tätä kasvavaa menestystarinaa?

Pihlajalinna tuottaa ulkoistetun terveysaseman palveluita 1/2022 alkaen n. 13 000 Kuitinmäen, Suurpellon ja Henttaan asukkaalle. Etsimme joukkoomme yleislääketieteen erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yleislääkärin työnkuva työssä on räätälöitävissä hyvin monipuoliseksi ja se voi sisältää terveyskeskuksessa tapahtuvan työskentelyn lisäksi etätyöskentelyä noin päivän viikossa. Työhön liittyy soveltuvasti lasten- ja äitiysneuvolaa sekä kouluterveydenhuoltoa. Terveysasema tulee olemaan auki arkisin klo 8-16. Toivomme mahdollisuutta työskennellä meillä vähintään 30h/vko neljänä tai viitenä päivänä viikossa.

Työskentely tapahtuu tiimimallissa yhdessä hoitajien ja muiden ammattilaisten kanssa, jolloin sinun työaikasi jää koulutustasi vastaavien tehtävien toteuttamiselle, ja voimme tarjota jonotonta palvelua asiakkaille. Terveysasemalla on käytössä LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen ja räätälöitävissä olevan työnkuvan ja työajan kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Matinkylän terveysasema sijaitsee Isoa Omenaa vastapäätä, Länsiväylän pohjoispuolella. Sijaintinsa puolesta paikalle on helppo saapua esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä tai autolla.

Keskustelut tehtävää koskien pyritään järjestämään hyvissä ajoin jo syksyn 2021 aikana. Jos haluat olla osa Pihlajalinnalaisten kasvavaa joukkoa, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätiedot tehtävästä antaa:

Johanna Hussi
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 161 7063
mail. johanna.hussi@pihlajalinna.fi