Hei sinä tuleva ylilääkäri, tulisitko Sinä rakentamaan kanssamme Hankoon Pihlajalinnaa?

Meillä on Ylikipparin paikka haussa, eli Sinä innokas ja uusia tuulia halajava yleislääketieteen erikoislääkäri; ylilääkärin paikka olisi Sinun!

Hangossa johtavan lääkärin ei tarvitse murehtia raskaasta ja hitaasta byrokratiasta, rekrytoinnista tai hankinnoista, ne koordinoidaan keskitetysti Pihlajalinnan toimesta. Sinä voit siis keskittyä kliiniseen työhön maustettuna hallinnollisella otteella, toiminnan kehittämisellä ja johtamisella kivijalassa. Työsi tukena ja vertaisjoukkona on Pihlajalinnan muut johtavat lääkärit ja yhteinen kehittäjälääkäri sekä koordinoiva kouluttajalääkäri. Työhösi kuuluu myös kliinistä työtä ja/tai nuorempien kollegoiden ohjaustyötä, mikäli niin haluat. Hangossa yleislääketieteen erikoislääkäri voi pitää yleislääkärin erikoislääkäripoliklinikkaa, kouluttaa ja osallistua yleislääketieteen konsultaatiotoimintaan.

Tulevasta toimintaympäristöstäsi: Pienen, mutta pippurisen Hangon virkapohja on 3 ja väestöpohja hieman alle 8000hlö. Terveyskeskuksessa on Pihlajalinnan etälääketieteen ylläpitämä geriatrispainotteinen osasto sekä oheispalveluina kouluterveydenhuolto ja neuvolatoiminta.

Haemme ensisijaisesti yleislääketieteen tai muun erikoisalan erikoislääkäriä ylilääkäriksi kivijalkaan noin 80% työpanokselle 2.1.2023 alkaen. Osittainen etätyö ja työn muut ehdot ovat joustavasti neuvoteltavissa.

Tervetuloa meille Hankoon!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Kehittäjäylilääkäri Tiina Määttä
040 1680183
tiina.maatta@pihlajalinna.fi

Rekrytointiasiantuntija Saara Kivioja
040 726 5952
saara.kivioja@pihlajalinna.fi