Liikkuva etälääkäri tk-etävastaanottopalveluihin

Innostuisitko liikkuvasta etätyöstä, jossa pääset työskentelemään eri asiakkuuksissa monipuolisessa roolissa? Työ liikkuvana lääkärinä on etävastaanottotyötä video- ja puhelinyhteyksin sekä erilaisia yleislääkärin back office -töitä, kuten reseptejä ja labroja.

Liikkuvana lääkärinä työskentelet virka-aikaan ja työaikasi on 38,25 tuntia viikossa. Osa-aikainen työnkuva, esim. 60% työaika, on myös mahdollinen. Vahvistat etälääkäritiimiä ja tuet heitä eri asiakkuuksissa. Toimenkuvasi on osin räätälöitävissä toiveidesi mukaiseksi sekä työkohteet ja aikataulut suunnittelet yhdessä sinulle nimetyn oman yhteyshenkilön kanssa n. 1 kk etukäteen. Tarvittaessa sijaistat kollegoita mm. sairastapauksissa. Voit työskennellä mistäpäin Suomea tahansa.

Toivomme sinun olevan yleislääketieteen erikoislääkäri tai kokenut lääketieteen lisensiaatti ja omaavan kliinistä kokemusta erityisesti yleislääkärin vastaanottotyöstä ja terveyskeskustyöskentelystä. Ammattitaidon lisäksi odotamme sinulta joustavuutta, mukautumista muuttuviin tilanteisiin ja itsenäistä työotetta. Työskentelemme ketterästi ja toivomme myös sinulla olevan innostusta kehittää niin työtä kuin itseäsi. Toimimme ihmisten kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kieltä.

Liikkuvana lääkärinä sinulla on kuukausipalkka 9000 euroa kuukaudessa (sis. lomakorvauksen). Järjestämme lääkäreillemme joka viikko säännöllistä koulutusta vuorovaikutteisina etäluentoina keskittyen geriatriaa ja yleislääketiedettä koskeviin teemoihin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, koulutusrahan, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun.

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Keskustelen mielelläni lisää kanssasi, ole yhteydessä.

Rekrytointiasiantuntija Laura Iisakka
040 5730 517
laura.iisakka@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna Etälääketieteen työkulttuurissa näkyvät kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen meistä saa ja voi viedä asioita eteenpäin. Me lupaamme, että meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle kehittämään työtapoja ja -yhteisöä. Merkityksellisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus kulkevat mukana kaikessa mitä teemme. Työssä et jää yksin, sillä tukenasi on laaja verkosto kollegoja sekä helposti lähestyttäviä lääkäriesihenkilöitä, henkilökohtainen yhteyshenkilö ja palvelutiimimme.

Meille on tärkeää, että voit hyvin ja elät itsesi näköistä elämää. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Meillä pääset itse vaikuttamaan työviikon rakenteeseen sekä hyödyntämään etätyöskentelyn mahdollisuuksia.

Täytä yhteydenottolomake!