Tule aurinkoiseen Hankoon yleislääkäriksi!

Haemme yleislääkäriä töihin Hangon terveyskeskukseen 2.1.2023 alkaen.

Tulevasta toimintaympäristöstäsi: Pienen, mutta pippurisen Hangon virkapohja on 3 ja väestöpohja hieman alle 8000hlö. Terveyskeskuksessa on Pihlajalinnan etälääketieteen ylläpitämä geriatrispainotteinen osasto sekä oheispalveluina kouluterveydenhuolto ja neuvolatoiminta.

Hangon terkkari on tykätty, monipuolinen työympäristö, jossa on sitoutunut, pitkäaikainen ja osaava hoitohenkilöstö. Terveyskeskus sijaitsee keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Terveyskeskus on auki arkipäivisin 8-16 välillä. Meillä voi tehdä myös räätälöidyllä työnkuvalla esim. osan Hangossa, ja loppuajan vaikka etää tai privaa.

Työtä voi tehdä kokoaikaisesti tai lyhennetyllä työajalla. Voit olla jo kokeneempi, tai hiljattain valmistunut lääkäri, meillä on tarjota sinulle mielekästä terveyskeskuslääkärin työtä elämäntilanteesi joustavasti huomioiden.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Meillä voit myös hyödyntää erityisosaamistasi esimerkiksi toimenpiteiden, vastuualueiden tms. kohdalla. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Kehittäjäylilääkäri Tiina Määttä
040 1680183
tiina.maatta@pihlajalinna.fi

Rekrytointiasiantuntija Saara Kivioja
040 726 5952
saara.kivioja@pihlajalinna.fi