Työterveyslääkäri, Pihlajalinna Helsinki, Espoo ja Vantaa

Haemme työterveyslääkäreitä vahvistukseksi työterveystiimeihimme Pihlajalinnan pääkaupunkiseudun lääkärikeskuksiin Helsinkiin (Dextra Munkkivuori ja Tavastia), Espooseen (Sello ja Matinkylä) sekä Vantaalle.

Toimipisteissämme on erinomaiset, kaikki erikoisalat kattavat konsultointimahdollisuudet. Kollegoiden tuki on vahvasti läsnä, ja sen vuoksi voimme suositella tätä työpistettä lämpimästi myös työterveyteen erikoistuville lääkäreille. Sinun on myös halutessasi mahdollista suorittaa työterveyden pätevöittävä pitkä kurssi työskentelyn ohessa.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, ja soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointiasiantuntija Annika Ylönen
annika.ylonen@pihlajalinna.fi
040 901 3312

Täytä yhteydenottolomake!