Vastaava työterveyslääkäri (2 kpl), Helsinki ja Espoo

Etsimme kahta vastaavaa työterveyslääkäriä (TTH EL) Pihlajalinnan lääkärikeskuksiin: Pihlajalinna Munkkivuori Dextraan sekä Pihlajalinna Piispanporttiin ja Selloon.

Oletko työterveyshuollosta kokemusta kartuttanut erikoislääkäri, ja toivot työhösi uutta näkökulmaa? Meille olet haluttu työntekijä! Pihlajalinnassa sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä yhdessä osaavan, moniammatillisen ja innostuneen työterveystiimimme kanssa.

Haemme vastaavia työterveyslääkäreitä:

- Munkkivuoren Dextraan työterveydenhuollosta vastaavaksi sekä
- Piispanportin ja Sellon lääkärikeskusten toiminnasta vastaavaksi.

Vastaavien työ sisältää lähiesimiestyötä ja hallinnollista työtä, sekä asiakasvastuullisena työterveyslääkärinä toimimista. Käytännössä vastaat lääkäreiden lähiesimiestyöstä, työterveyshuollon toiminnan kehittämisestä ja yhteistyöstä alueen työterveyden yritysasiakkaiden kanssa.

Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan työnkuvan, jonka puitteissa voit kouluttautua ja kehittyä. Lähiesimiehenäsi toimii alueen johtava ylilääkäri. Käytössäsi on myös konsernin monipuolinen tuki ja osaajaverkosto, mm. lääkärirekrytointi ja lääkäriasiakkuusvastaavat.

Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa, ammatinharjoittajana tai niiden yhdistelmänä.

Annan mielelläni lisätietoja:

Johtava ylilääkäri Erik Mandelin
050 430 1513
erik.mandelin@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!