Yleislääkäri, Pihlajalinna Vantaa

Pihlajalinna Vantaalla on tällä hetkellä tarve kokoaikaiselle, kuukausipalkkaiselle yleislääkärille. Myös osa-aikatyöskentely on mahdollista. Pihlajalinna Vantaan toimipiste sijaitsee Aviapoliksen talossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Meillä Pihlajalinnassa on erinomaiset mahdollisuudet yleislääkärin vastaanoton pitämiseen. Tarjoamme sinulle tehokkaat käytännöt ja prosessit, miellyttävät tilat työskennellä sekä työporukan, jossa yhteistyö aidosti pelaa! Meillä voit valintasi mukaan työskennellä joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai palkkasuhteisena. Pihlajalinna Vantaa on täyden palvelun talo, jossa työskentely on tehokasta ja sujuvaa. Tukenasi on kokenut ja innostava tiimi.

Pihlajalinnassa työajan ja lomien sopiminen on joustavaa. Konsernimme esimiehet ovat innovatiivisia ja helposti lähestyttäviä, ja toimimmekin matalan hierarkian periaatteella. Meillä sinun on mukava aloittaa työskentely. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemme niin organisaation sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia. Huom! Mikäli sinua yleislääkärinä voisi kiinnostaa työterveyshuollon erikoistuminen, mainitse siitä ottaessasi yhteyttä. Meillä sinun on mahdollista suorittaa työterveyshuollon pätevöittävä koulutus, ja päästä sitä kautta siirtymään työterveyshuollon tehtävien pariin.

Yhteydenottoasi odottaen:

Vastaava työterveyslääkäri Anja Itkonen
anja.itkonen@pihlajalinna.fi

sekä

Rekrytointikoordinaattori Noora Vähälä
040 1617063
noora.vahala@pihlajalinna.fi