Yleislääkäri tai yleislääketieteen erikoislääkäri, Piispanportin terveysasema, Espoo

Haemme yleislääkäriä/yleislääketieteen erikoislääkäriä Pihlajalinnan Piispanportin terveysasemalle.

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Olemme toimineet Pirkanmaan alueen vahvana kotimaisena kuntakumppanina jo 20 vuotta ja toimintamme kasvaa Uudellamaalla. Haluatko Sinä osaksi tätä kasvavaa menestystarinaa?

Pihlajalinna on alkanut tuottaa ulkoistetun terveysaseman palveluita 1/2022 alkaen n. 13 500 Kuitinmäen, Suurpellon ja Henttaan asukkaalle. Asukkaiden lisäksi suuri joukko asiakkaita (tällä hetkellä jo 2000) on valinnut valinnan vapauden nojalla Piispanportin terveysaseman omaksi terveysasemakseen. Kysynnän kasvun myötä etsimmekin joukkoomme kokenutta yleislääkäriä tai yleislääketieteen erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveysasema on avoinna arkisin klo 8-16 ja työtä voi tehdä täydellä työajalla tai osa-aikaisena. Työnkuva työssä on räätälöitävissä hyvin monipuoliseksi koulutuksesi huomioiden, ja työpanoksesi määrästä riippuen se voi sisältää terveyskeskuksessa tapahtuvan työskentelyn lisäksi etätyöskentelyä noin päivän viikossa. Työhön liittyy soveltuvasti lastenneuvolaa.

Työskentely tapahtuu tiimimallissa yhdessä hoitajien ja muiden ammattilaisten kanssa, jolloin sinun työaikasi jää koulutustasi vastaavien tehtävien toteuttamiselle, ja voimme tarjota jatkossa jonotonta palvelua asiakkaille. Terveysasemalla sinulla on vankka yleislääketieteen erikoislääkäreiden tuki ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Terveysasemalla on käytössä LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen ja räätälöitävissä olevan työnkuvan ja työajan kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Terveysasema sijaitsee Isoa Omenaa vastapäätä, Länsiväylän pohjoispuolella osoitteessa Piispanportti 10. Sijaintinsa puolesta paikalle on helppo saapua esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Autolle järjestyy parkkipaikka läheisestä parkkitalosta.

Keskusteluita tehtävää varten käydään heti yhteydenottojen myötä, joten ota epäröimättä yhteyttä jos haluat olla osa Pihlajalinnalaisten kasvavaa joukkoa!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointiasiantuntija Aleksi Aalto
040 726 5952
aleksi.aalto@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!