Yleislääketieteen ylilääkäri, pääkaupunkiseutu

Pihlajalinna

Etsimme innokkaaseen joukkoomme Pihlajalinna Uudenmaan organisaatioon:

YLEISLÄÄKETIETEEN YLILÄÄKÄRIÄ

Sytytkö kliinisestä työstä, mutta nauttisit myös muista lääkärikeskuksen haasteista? Kiinnostaisiko sinua edetä uralla vastuurooliin ja olla kliinisen työn lisäksi mukana koordinoimassa lääkärikeskuksen arkea?

Etsimme kehitysmyönteistä ja valmentavaa yleislääketieteen ylilääkäriä Pihlajalinnaan Uudenmaan alueelle. Toimipiste on sovittavissa pääkaupunkiseudun lääkärikeskuksiimme.

Ylilääkärin työnkuva on monipuolinen, sillä siinä yhdistyvät kliininen ja hallinnollinen työ. Työnkuvaasi kuuluu kliininen potilastyö, yleislääkäreidemme työn koordinointi Uudenmaan alueella, lääkäreiden perehdytys ja esimiestuki. Toimit aktiivisella ja dynaamisella otteella rekrytointi- ja myyntiorganisaatioidemme tukena yleislääketieteen saralla. Kehität yleislääketieteen toimialaa alueella ja osallistut uusien palvelukonseptien suunnitteluun ja rakentamiseen.

Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön tehtävään valittaessa. Arvostamme ennen kaikkea vankkaa kliinistä osaamista, monipuolista työkokemusta ja sitä, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Vastavuoroisesti tarjoamme:

  • Monipuolisen tehtävän sekä positiivisen ja kannustavan työyhteisön
  • Aluejohdon ja muiden vastaavien lääkäreiden tuen sekä konsernin keskitetyt toiminnot
  • Mahdollisuuden aidosti vaikuttaa, kasvaa ja tehdä oman näköistä merkittävää työtä
  • Hyvät koulutusmahdollisuudet mm. esihenkilönä kasvamiseen ja tiedolla johtamiseen
  • Kattavat henkilöstöedut sisältäen muun muassa henkilöstörahaston, laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun

Kiinnostuitko? Olethan pikimmiten yhteydessä johtavaan ylilääkäriin, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava ylilääkäri Erik Mandelin
050 430 1513
erik.mandelin@pihlajalinna.fi