Vastuulääkäri erityisasumispalveluihin, Turku

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lääkäriä Turkuun erityisasumispalvelu-yksiköihin.

Työ on osa-aikaista, ja osa työstä sopii hoidettavaksi etänä. Erityisasumispalveluiden piiriin kuuluu vammaispalveluyksiköitä (suurin osa hoidettavista potilaista) päihde- sekä mielenterveyskuntoutujia. Työ sopii lääketieteenlisensiaateille, joilla on jonkin verran aiempaa kokemusta ko. potilasryhmien hoidosta. Hakijalle eduksi luetaan Pegasos-potilastietojärjestelmän tuntemus.

Vastuulääkärin työ on helppo yhdistää muihin työtehtäviin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Vastuulääkärin työ Turussa yhdistää sujuvan etätyöskentelyn sekä kuukausittaiset lähikierrot potilaiden luona. Kaikissa yksiköissä on nimetty oma vastuulääkäri, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti omat potilaansa yhteistyössä paikallisen hoitohenkilökunnan ja takapäivystyslääkäreiden kanssa. Vastuulääkärin työ muodostuu täysin etänä omaan yksikköön tehtävistä viikoittaisista puhelinkierroista/videovastaanotoista sekä kerran kuukaudessa yksikköön tehtävästä lähikierrosta. Lisäksi vastuulääkäri on tavoitettavissa virka-aikaan puolikiireellisiä asioita varten vastuulääkärin omien toiveiden mukaan (esim. kiinteä yhden tunnin soittoaika, soittopyynnöt). Kaikissa akuuteissa tapauksissa ja päivystysaikaan yksiköt ottavat yhteyttä päivittäin klo 8‒22 toimivaan Etälääketieteen takapäivystykseen.

Kilpailukykyinen palkkamalli: Palkkaus muodostuu potilaskohtaisesta korvauksesta: 27 €/potilas/kk

”Vastuulääkärin työssä parasta on se, että lääkäri saa oikeasti keskittyä lääkärin työhön. Lääkärillä on päivittäisessä työssään apuna palvelutiimi, joka auttaa esimerkiksi työajanseurantaan, kulukorvauksiin tai koulutuksiin liittyvissä asioissa. Näin varsinainen työ pysyy potilaiden hoidossa eikä mene johonkin aivan muuhun.”
Pihlajalinnan Etälääketieteen työkulttuurissa näkyy kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen voi viedä asioita eteenpäin. Tule sinäkin kehittämään ja tekemään merkityksellistä työtä osaavaan joukkoomme!

Pihlajalinna Etälääketiede vastaa Pihlajalinna-konsernin etälääketieteen palveluista. Näissä palveluissa yhdistyvät lähityö ja etänä tehtävä työ tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Palveluitamme ovat ikäihmisten hoitoon kehitetty laatupalkittu vastuulääkäripalvelu, lähi- ja etävastaanotto terveyskeskuksissa ja työterveyshuollossa, vuodeosastotyö, ympärivuorokautinen puhelintakapäivystys sekä chat- ja videovastaanotto.

Etälääketieteen yksikössä työskentelee yli 200 lääkäriä, joista noin puolet on erikoislääkäreitä. Hoidamme yhteensä 160000 potilaskontaktia vuodessa erilaisin etälääketieteen keinoin. Tämän lisäksi teemme merkittävän määrän lähityötä. Tuotamme palveluita suomeksi ja ruotsiksi.
Pihlajalinna Etälääketieteen vastuulääkäripalveluille ja etävastaanottopalveluille on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot:

Rekrytointiasiantuntija Marika Pöyri-Pirkola
puh 040 730 7657
marika.poyri-pirkola@pihlajalinna.fi

Rekrytointiasiantuntija Anni Harju
puh 040 901 3285
anni.harju@pihlajalinna.fi