Yleislääketieteen vastaava lääkäri, Turku

Haemme Pihlajalinnan Varsinais-Suomen lääkärikeskusten (Turku Yliopistonkatu ja Kupittaa, Salo, Parainen, Raisio, Naantali, Kemiö, Lieto) yleislääketieteen resurssista vastaavaa lääkäriä elo-syyskuusta 2022 alkaen.

Yleislääketieteen vastaavan lääkärin tehtävä on osa-aikainen (20% työaika, eli 1pv/vko), ja sopii mainiosti kliinisen työn ohella tehtäväksi. Voit työskennellä Turun keskustan yksikössä ja laajasti Varsinais-Suomen muissa yksiköissä, tai soveltuvilta osin sovitusti myös etätyönä kotoa käsin.

Vastaavana lääkärinä työskentelet seuraavien asioiden parissa:

  • lääkäreiden verkoston ylläpito säännöllisillä kokouksilla ja koulutuksilla
  • toimit työsuhteisten yleislääkäreiden ja konservatiivisten erikoisalojen lääkäreiden lähiesimiehenä
  • kehität yleislääkäreiden palvelukokonaisuutta myös yleislääkäripäivystyksen osalta
  • osallistut aktiivisesti rekrytointiin
  • osallistut laadun varmistamiseen ja kehittämiseen myös reklamaatioiden käsittelyn osalta

Työtäsi on tukemassa kaksi lääkäriasiakkuusvastaavaa, jotka ottavat päävastuun resurssin seurannasta ja sijoittelusta. Vastuulääkärin roolissa on kilpailukykyinen palkkaus, ja ympärilläsi toimii moniammatillinen tiimi, sekä aluejohtaja ja rekrytointiasiantuntija aisapareinasi.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Meillä voit myös hyödyntää erityisosaamistasi esimerkiksi toimenpiteiden, vastuualueiden tms. kohdalla. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Yhteydenottoasi odottaen:

Varsinais-Suomen aluejohtaja Arvo Haapanen
050 451 2709
arvo.haapanen@pihlajalinna.fi

Yleislääketieteen vastaava lääkäri Tomas Rajalin
tomas.rajalin@pihlajalinna.fi