Vuodeosastotyötä kesälle 2022, Raasepori

Tervetuloa Raaseporin terveyskeskuksen vuodeosastolle kesäksi 2022!

Raasepori on mitä viehättävin kesäkaupunki vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta, ja etsimme nyt kahta vähintään neljännen vuosikurssin suorittanutta kandia Raaseporin terveyskeskuksen vuodeosastolle kesäksi 2022.

Raaseporin tk-vuodeosastolla hoidetaan akuuttigeriatrisia, ortopedisia, neurologisia ja infektiopotilaita. Osaston profiili on akuuttigeriatrinen sekä kuntouttava ja tavoitteena on alle 20 päivän hoitojaksot. Potilaspaikkoja osastolla on 40. Osastolla on mahdollisuus rtg-kuvauksiin kuten UÄ- ja TT-kuvauksiin. Raaseporin sairaalan päivystys on osaston välittömässä läheisyydessä.

Pääset työskentelemään hyvin organisoidulle osastolle, jossa työskentelee vakituisista ja kokeneista lääkäreistä koostuva lääkäritiimi sekä osaava hoitohenkilökunta. Moniammatilliseen henkilökuntaan kuuluvat hoitajien lisäksi kaksi fysioterapeuttia ja pyydettäessä paikalle saa puheterapeutin ja toimintaterapeutin. Kotiutustiimi vastaa kotiutuksien käytännön toteutuksesta. Kotikuntoutustiimi huolehtii niistä potilaista, joiden kuntoutuksen voidaan katsoa jatkuvan kotona.

Toivomme sinulta intoa oppia uutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja kyvykkyyttä noudattaa senioreiden antamia ohjeita. Osasto on kaksikielinen, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja ruotsin kielen osaamista. Toivomme mahdollisuutta aloittaa työt viimeistään kesäkuun alussa ja työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään heinäkuun loppuun asti. Vaadimme kesätyöntekijöiltämme vähintään neljännen vuosikurssin opinnot ja arvostamme aikaisempaa kokemusta työelämästä.

Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä hyvällä seniorituella ja arvokkaan mahdollisuuden kerryttää kokemusta osastotyöstä. Kesäkandin työaika on 38,25 tuntia/viikko virka-aikaan ja työmäärä on maltillinen. Palkka on 4000e/kk (sisältäen lomakorvauksen).

Haku: Hae kesäkandiksi 7.11.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen laura.iisakka@pihlajalinna.fi. Kerrothan samalla, miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla ja täytämme paikat sopivien kandien löydyttyä.

Lisätiedot:
Rekrytointiasiantuntija Laura Iisakka
040 5730517
laura.iisakka@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna Etälääketiede vastaa Pihlajalinna-konsernin etälääketieteen palveluista. Näissä palveluissa yhdistyvät lähityö ja etänä tehtävä työ tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Palveluitamme ovat ikäihmisten hoitoon kehitetty laatupalkittu vastuulääkäripalvelu, lähi- ja etävastaanotto terveyskeskuksissa ja työterveyshuollossa, vuodeosastotyö, ympärivuorokautinen puhelintakapäivystys sekä chat- ja videovastaanotto.

Etälääketieteen yksikössä työskentelee yli 300 lääkäriä. Hoidamme yhteensä 160000 potilaskontaktia vuodessa erilaisin etälääketieteen keinoin. Tämän lisäksi teemme merkittävän määrän lähityötä. Tuotamme palveluita suomeksi ja ruotsiksi.