Lähihoitaja, 3 paikkaa, Lieto

Haemme Liedossa toimivaan ikääntyvien mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Matinkartanoon 3 lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, jolla on vahva mielenterveys- ja päihdetyön tuntemus sekä osaaminen ja innostusta kehittää toimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Ikipihlaja Matinkartanossa on kolmessa ryhmäkodissa yhteensä 61 asiakasta. Keskeistä meille on kunnioittava ja osallistuva työskentelytapa. Eduksi katsotaan iloinen ja reipas asenne, sekä taito toimia moniammatillisessa tiimissä.

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Pidät vaihtelevasta ja haasteellisesta työstä. Työssä vaaditaan joustavuutta ja kykyä työskennellä asiakkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.
Edellytämme sosiaali- ja terveysalan toisen asteen perustutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan koulutus, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollonpalvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Lisäksi käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuuriseteli (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia työhön liittyen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Pirjo Turkkinen, p. 040 940 1444
pirjo.turkkinen@pihlajalinna.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme tarvittaessa jo hakuajan puitteissa. Linkki hakulomakkeeseen.