Lähihoitajia, 3 paikkaa, Laihia

Haemme kolmea lähihoitajaa vakituiseen tehtävään tehostettuun palveluasumiseen Toiskaan sekä lokakuussa avattuun Marjapihlajaan.

Haluamme tarjota asukkaillemme asiakaslähtöistä, onnellista ja turvallista arkea yksiköissämme. Keskeistä on toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen asukkaiden voimavarat huomioiden. Asukkaamme saavat elää elämänsä loppuun saakka yksiköissämme, mikäli se hyvän hoivan puitteissa on mahdollista.

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden parissa. Paikallisella tasolla olemme uusi toimijoita Pihlajalinnassa, joten haluamme kehittää toimintaamme. Toivomme sinultakin innokkuutta kehittämiseen yhdessä työyhteisön muiden jäsen kanssa. Yksiköissämme on tarvetta myös vakituiselle varahenkilöstölle, joten kartoitamme hakijoiden kiinnostusta tämän tyyppiseen tehtävänkuvaan.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Tarkistamme hakijoiden tiedot Valviran ammattirekisteristä sekä edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta, suoritettua hygieniapassia, EA-valmiutta sekä LoVE- lääkehoidon osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Sari Koivula p. 050 405 8592 ja palveluvastaava Sari Kärkelä p. 050 410 1548.

Haastatteluja ja valintoja voimme tehdä jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.1.2020. Linkki hakulomakkeeseen.