HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Liikkuva lääkäri Pihlajalinnaan

Haemme geriatriaan ja yleislääketieteeseen perehtyneitä liikkuvia lääkäreitä etä- ja lähipäiviin. Työ on monipuolista ja työaika räätälöitävissä. Tarjoamme työvälineet ja tuen.

Paikkakunta: Koko Suomi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Jos innostut vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä, jossa pääset työskentelemään eri asiakkuuksissa monipuolisessa roolissa niin etänä kuin läsnä, niin tämä voisi olla sinulle sopiva tehtävä. Työ liikkuvana lääkärinä on nimittäin juuri sellaista.

Pihlajalinnan etälääketieteen yksikkö on tunnettu geriatrisen hoidon edelläkävijä, ja palkittu vastuulääkäripalvelumme on kokonaisvaltainen ratkaisu ikäihmisten hoivaan. Tarjoamme palvelua valtakunnallisesti kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen parissa. Vastuulääkäripalveluiden liikkuvana lääkärinä työskentelet ikäihmisten parissa kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen vastuuyksiköissä ja terveyskeskuksen osastonlääkärinä. Etätyötä voit tehdä mistäpäin Suomea tahansa ja läsnäpäivien määrä ja sijainti on täysin sovittavissa tietyille asiakkuuksille tai alueelle, kuten sinua lähellä oleville hyvinvointialueille tai esim. 200 km säteelle asuinpaikasta.

Liikkuvat lääkärimme työskentelevät niin etänä kuin läsnä virka-aikaan ja työaika on 38,25 tuntia viikossa. Osa-aikainen työnkuva, esim. 60 % työaika, on myös mahdollinen. Liikkuvat lääkärit ovat osa vastuulääkäritiimiä ja tukevat tiimiä työssään sijaistaen vastuuyksiköiden päivittäisissä paperi- ja konsultaatioasioissa, puhelin- ja lähipäiväkierroissa sekä osastonlääkäreitä osastotyössä niin etänä kuin läsnä. Uusien palvelujen aloittaessa tai vanhojen vastuuyksiköiden vapautuessa liikkuvat lääkärit sijaistavat usein vastuuyksiköitä, kunnes vakituinen oma vastuulääkäri aloittaa. Toimenkuva on räätälöitävissä toiveiden mukaisesti ja aikataulut suunnitellaan yhdessä sinulle nimetyn oman yhteyshenkilön kanssa etukäteen. Tarvittaessa ja aikataulujen niin salliessa liikkuvat lääkärimme sijaistavat kollegoita sairastapauksissa.

Työskentelemme pääasiassa etäyhteyksillä mutta tiimi ja kollegat ovat aina lähelläsi ja tukiverkosto ympärilläsi. Huolehdimme sinulle työvälineet (kannettava tietokone, puhelin ja nettiyhteydet) ja IT-tuki on aina tarvittaessa saatavilla.

Tässä tehtävässä voit työskennellä monipuolisesti, kuitenkin niin että työn sisältö ja työkohteet suunnitellaan sujuvaksi eikä työ ole ainaista hyppimistä tehtävästä ja vastuuyksiköstä toiseen tai reissaamista tien päällä. Useimmat liikkuvat lääkärimme tekevät 8–10 läsnäpäivää kuukaudessa, ja muuten työskentelevät etänä. Läsnäpäivien määrä voi olla myös jotain muuta, ihan miten sovitaan kanssasi. Työtä on mahdollista tehdä myös täysin etätyönä niin sovittaessa.

Työssäsi on tukena oma yhteyshenkilö, jonka kanssa käytännön asioiden hoitaminen ja muun muassa työviikon aikataulujen suunnittelu sujuu mutkattomasti. Yhteyshenkilön lisäksi ympärilläsi työskentelee sinua aina auttaen tiimivastaava esihenkilö ja koko muu kollegaverkosto.

Panostamme lääkärien säännölliseen koulutukseen ja järjestämme lääkäreillemme joka viikko säännöllistä koulutusta vuorovaikutteisina etäluentoina keskittyen geriatriaa ja yleislääketiedettä koskeviin teemoihin. Iäkkäitä potilaita hoitaville lääkäreillemme järjestämme lisäksi viikoittaisen etänä tapahtuvan GER meetingin, jossa käymme läpi ajankohtaisia kliinisiä asioita ja potilaskonsultaatioita.

Työkulttuurissamme näkyvät kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen meistä saa ja voi viedä asioita eteenpäin. Me lupaamme, että meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle kehittämään työtapoja ja -yhteisöä. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja elät itsesi näköistä elämää. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden.

Tarjoamme

  • Liikunta- kulttuuri ja hammashoitoetuus ePassilla

  • Laajat työterveyshuollon palvelut

  • Joustavat työaikajärjestelyt

  • Kattavavapaa-ajan tapaturmavakuutus

  • Edullisempi hinta Forever-kuntoklubilla kuntoillessa

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Koko Suomi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: LL, eval, EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö Laura Iisakka [email protected] 040 5730517

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi