Frontend Developer, Tampere

__Etsimme kasvavaan digitiimiimme innostuneita Frontend-ohjelmistokehittäjiä __rakentamaan toimialan innovatiivisimpia ja käytettävyydeltään ensiluokkaisia digipalveluita. Tämä on loistava tilaisuus päästä mukaan työstekentelemään merkityksellisten asioiden parissa ja auttamaan suomalaisia elämään parempaa elämää.

Tiimimme toimii Tampereella Kehräsaaressa. Palveluitamme ovat esimerkiksi keskustelevaan käyttöliittymään perustuva etälääkäripalvelu mobiilissa, verkkopalvelut ja ajanvaraus ja henkilö-, työterveys- ja kunta-asiakkaidemme palveluportaalit. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija.

Haluat tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa. Parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla. Tehdä töitä huipputiimissä yrityksessä, joka arvostaa sinua.

Olet etsimämme henkilö mikäli:

  • sinulla on kokemusta jostain seuraavista: React, Typescript, CSS, Node.js
  • arvostat yksityiskohtia ja puhdasta koodia
  • olet ketterä tiimipelaaja ja uskot jatkuvaan parantamiseen
  • viestit sujuvasti myös ei-teknisten henkilöiden kanssa.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Kotilainen, p. 0505640179, jussi.kotilainen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 29.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.