Hammaslääkäreiden rekrytointiasiantuntija, Tampere tai Helsinki

Olisitko Sinä Pihlajalinnan mukavan ja hyvähenkisen rekrytointitiimin uusi vahvistus?

Pihlajalinna - perheyritykseltä tuntuva pörssiyhtiö. Meillä yhdistyvät ison ja pienen yhtiön parhaat puolet. Vuonna 2021 täytämme pyöreät 20 vuotta, eli olemme nuoria aikuisia, ja arjessamme näkyykin ketteryys, uteliasuus ja into. Tervetuloa jakamaan tämä meidän kanssamme!

Haemme rekrytointitiimiimme rekrytoinnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan hammaslääkärirekrytoinnista sekä muusta suunterveyden ammattilaisten rekrytoinneista. Työtä voi tehdä Tampereella tai Helsingissä, myös osittain etänä työskenteleminen on mahdollista.

Vastuullasi on rekrytointiprosessin läpivieminen ensikontaktista päätökseen asti. Olennaisin osa työtäsi on luoda jatkuvasti uusia kontakteja suunterveyden ammattilaisiin, mikä tarkoittaa mm. puhelintyöskentelyä, tapaamisia, ja rekrytointiviestinnän suunnittelua. Olet aktiivisesti mukana myös työnantajamielikuvan kehittämisessä ja erilaisissa rekrytointitapahtumissa. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin, resursoinnin ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

Olet asenteeltasi positiivinen, rohkea sekä palveluhenkinen, ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta terveydenhuollosta, rekrytoinneista vaikkapa lääkäri- tai hammaslääkärirekrytoinnista tai muista asiantuntijatason rekrytoinneista, mutta merkityksellisintä on tahto ja reipas asenne. Saat työhösi tiimiltämme hyvän perehdytyksen ja tuen. Meidän kanssamme Sinun on hyvä tehdä työtä!