ICT-infrastruktuuriasiantuntija, Tampere

Haemme ICT-infrastruktuuriasiantuntijaa Pihlajalinnan ICT-asiantuntijatiimiin Kehräsaareen Tampereelle.

Tulet toimimaan vastuullisena asiantuntijana n. 3000 työaseman ja yli 300 palvelimen käsittävässä ICT-ympäristössä sekä yli 100 toimipistettä käsittävässä tietoliikenneverkossa. Vaativan ICT-ympäristön johdosta odotamme sinulta useamman vuoden käytännön kokemusta Windows palvelinhallinnasta.

Odotamme, että olet tottunut työskentelemään projekteissa ja tiedät mitä uusien toimipisteiden ja yksiköiden perustaminen sekä liiketoimintojen integraatiot tarkoittavat käytännössä. Arvostamme lääketieteellisten laitteiden tuntemusta.

Edellytämme sinulta osaamista virtualisointialustoista (VMware), Windows palvelinympäristöstä, TCP/IP-verkoista, tietoliikennelaitteista, palomuuriteknologioista sekä aktiivilaitteista (kytkimien ja reitittimien hallinta) ja teknisestä tietoturvasta. Tietokantaosaaminen (esim. MS-SQL) luetaan eduksi. Voit myös itse vaikuttaa tehtävänkuvaan.

Arvostamme huolellista ja vastuullista työotetta sekä dokumentoinnin arvon ymmärtämistä. Hakemamme henkilö on luonteeltaan tiimipelaaja ja yhteistyökykyinen asiakaspalvelija.

Tarjoamme:

  • Näköalapaikan mielenkiintoisella toimialalla huippuorganisaatiossa ja -tiimissä
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi huippuosaajaksi ison konsernin ICT -infran
    hallinnassa
  • Heti alusta asti pääsyn käytännön projekteihin
  • Teknisen tiimin ammattitaitoisen tuen
  • Nykyaikaiset työvälineet sekä joustavan työympäristön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Laajat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta-ja kulttuuriedun ePassilla.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietoturva- ja ICT -johtaja Petri Lehtimäki, puh. 0400 633 265, petri.lehtimaki@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 16.10.2020, linkki hakulomakkeelle.