Kehittämisvastuullinen työterveyshoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Kehräsaari Tampere

Pihlajalinna Työterveys kehittyy ja vahvistuu!
Oletko Sinä uusi osaaja työterveyden kehitystiimissä?

Pohjakoulutuksena Sinulla on työterveyshoitajan koulutus. Tehtävässä toimit osana työterveyden moniammatillista, valtakunnallista kehitystiimiä. Osallistut erityisesti työterveyshoitajapalveluiden kehittämiseen, mutta otat vastuullesi myös muita projekteja. Teet aktiivista yhteistyötä eri tiimien kanssa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Toimit työterveysyksiköiden tukena työterveyden vahvana osaajana.

Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä energisessä tiimissä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista kuten laajan työterveyshuollon palveluista, kattavasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta sekä liikunta- ja kulttuuripassiedusta. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever -kuntoklubeilla.

Odotamme vankkaa osaamista työterveyshuollosta, kokemusta asiakassuhteiden hoidosta, laatutyöskentelystä ja liiketaloudellista ymmärrystä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, tartut rohkeasti haasteisiin ja osaat hyödyntää nykyaikaisia työtapoja. Kokemus projektityöstä katsotaan eduksi. Olet valmis työskentelemään osana etänä toimivaa työtiimiä ja tarvittaessa myös matkustamaan. Työtä voit tehdä millä tahansa paikkakunnalla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.