Mobile Developer, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Kehräsaari Tampere

Etsimme kasvavaan digitiimiimme innostuneita mobiilikehittäjiä rakentamaan toimialan innovatiivisimpia ja käytettävyydeltään ensiluokkaisia digipalveluita. Tämä on loistava tilaisuus päästä mukaan työstekentelemään merkityksellisten asioiden parissa ja auttamaan suomalaisia elämään parempaa elämää.

Tiimimme toimii Tampereella Kehräsaaressa. Palveluitamme ovat esimerkiksi keskustelevaan käyttöliittymään perustuva etälääkäripalvelu mobiilissa, verkkopalvelut ja ajanvaraus ja henkilö-, työterveys- ja kunta-asiakkaidemme palveluportaalit. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija.

Haluat tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa. Parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla. Tehdä töitä huipputiimissä yrityksessä, joka arvostaa sinua.

Olet etsimämme henkilö mikäli:

  • sinulla on kokemusta jostain seuraavista: React Native, React, Javascript, Node.js
  • arvostat yksityiskohtia ja puhdasta koodia
  • olet ketterä tiimipelaaja ja uskot jatkuvaan parantamiseen
  • viestit sujuvasti myös ei-teknisten henkilöiden kanssa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.