Palvelujohtaja

Me pihlajalinnalaiset teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suomalaisen terveydenhuollon ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Meillä on vahva halu auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Täytämme tänä vuonna pyöreät 20 vuotta eli olemme nuoria aikuisia, ja arjessamme näkyykin ketteryys, uteliaisuus ja halu kehittyä.

Haemme innovatiivista ja tuloshakuista palvelujohtajaa vetämään vauhdilla kasvavaa ja kehittyvää Pihlajalinna Etäklinikkaa.

Valtaosa tiimistämme on sijoittunut Uudellemaalle, mutta työtä on mahdollista tehdä paitsi Espoon myös Tampereen työpisteessä sekä etätyönä.

Tehtävässäsi vastaat Pihlajalinna Etäklinikan palveluiden liiketoiminnasta. Vastaat palveluiden laadusta, taloudellisesta tuloksesta ja palveluiden kehittämisestä yhteistyössä konsernin palvelu- ja tuotekehityksen kanssa asiakkaidemme muuttuvat tarpeet huomioiden sekä valvot ja varmistat asiakastyytyväisyyden toteutumisen yhdessä tiimisi kanssa. Olet luomassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikön liiketoimintajohtajan, vastaavien lääkäreiden ja palvelutuotannon kanssa tuoden tiimityöhön vahvan liiketoimintaosaamisesi. Toimit suorien alaistesi esimiehenä, raportoit Etälääketieteen yksikön johtajalle ja kuulut yksikön johtoryhmään.

Sinulla on vahva osaaminen sekä näyttöjä tuloksekkaasta liiketoiminnan kehittämisestä ja asiantuntijatiimin johtamisesta. Olet tulevaisuuteen katsova kehittäjä, haastat perinteisiä ajatusmalleja ja vahvalla panoksellasi tuet kilpailukykyämme ja kasvuamme. Osaat analysoida markkinoiden muutosvoimia ja kilpailutilannetta löytäen niistä uusia mahdollisuuksia. Olet parhaimmillasi dynaamisen työympäristön tiimipelaajana, joka on tottunut toimimaan joustavasti niin matriisissa kuin virtuaalitiimeissäkin. Toimit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Arvostamme kokemustasi sote-toimialalta. Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Palvelujohtajan tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle rakentamaan tulevaisuuden pihlajalinnalaisuutta ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja terveys- ja hyvinvointipalveluiden muuttuviin ja kehittyviin tarpeisiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän toimialan suurimpiin kuuluvassa yrityksessä, dynaamisessa ja lämminhenkisessä yksikössä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Merkityksellisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus kulkevat mukana kaikessa, mitä teemme. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta ja konsernimme muista kattavista henkilöstöeduista.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja
kysythän meiltä tarvittaessa lisää!
Tiedusteluihin vastaa rekrytointi- ja resursointijohtaja Eveliina Mauno-Tervala, p. 050 338 1198.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.