Palveluohjaaja (AMK), Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei sinä innostunut vanhustyön osaaja! Meillä Mäntänvuoren Terveydessä on auennut sinulle upea mahdollisuus tulla mukaan vanhustyön huippuosaajien tiimiin, jossa saat käyttää monipuolisesti osaamistasi.

Palveluohjaajana työskentelet Mäntänvuoren Terveyden keskistetyssä asiakasohjauksessa. Tukenasi on oma palveluohjauksen yksikkö, mutta työskentelet myös monialaisesti muiden yhteistyökumppanien kanssa. Työpisteinäsi ovat mm. Mäntänvuoren Terveyden eri yksiköt, joissa tapaat iäkkäitä kuntalaisia ja muita asiakasohjauksen tarpeessa olevia asiakkaita. Teet myös tarvittaessa kotikäyntejä asiakkaan luokse. Tehtäviin sisältyy mm. ennaltaehkäisevät kotikäynnit yhdessä palveluohjauksen tiimin kanssa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa.Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtävään vaaditaan sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitajan/terveydenhoitajan/sosionomin/kuntoutuksen ohjaajan tutkinto). Arvostamme työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista, ikääntyneiden palveluverkostoista ja kuntoutusprosesseista.

Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen perusteella, joten laitathan hakemukseen toiveesi.

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Olemme savuton työyhteisö. Käy tutustumassa arkeemme somessa, ​löydät meidät Facebookista ja Instagramista @mantanvuorenterveys.