Palvelupäällikkö, Erityisasumispalvelut Oy, Uniikki

Haemme palvelupäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Erityisasumispalvelut Oy:n asumipalveluyksikkö Uniikkiin Hämeenlinnaan.

Uniikki tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja ainutlaatuista palvelua Uniikki -yksikön palvelupäällikkönä. Uniikki Hämeenlinnan toiminta on käynnistynyt 2,5 vuotta sitten, joten suurimmat käynnistymiseen liittyvät karikot on jo ohitettu. Alun tulipalojen sammuttelusta on siirrytty toiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Arvolauseemme on: Rohkeasti ja vastuullisesti - ilo elämään! Jos olet vaativissa esimiestehtävissä kannuksesi ansainnut sairaanhoitaja tai sosionomi ja sinulla on kokemusta kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä, otat haasteet oppimiskokemuksina ja saat ihmisistä esiin parhaat puolet - saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänäsi on vastata 13 vaativan tuen asukkaan palvelusta. Asukkaiden hyvä arki on yksilöllistä, kuntoutuksellista ja voimavaralähtöistä. Lähityön johtamisessa menestyt positiivisella valmentavalla otteella ja omaa esimerkkiä hyödyntämällä. Työhösi saat jatkuvan moniammatillisen tiimin ja palvelujohtajan tuen. Työyhteisölle samoin kuin Uniikki -yksiköiden esimiehille on järjestetty työnohjausta.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Päivi Vuorinen p. 044 521 7501.

Hakuaikaa tehtävässä 6.12.2020, linkki hakulomakkeelle.