Projektipäällikkö, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Kehräsaari Tampere

Etsimme ICT- ja digitiimiimme innostunutta, kokenutta projektipäällikköä, joka hallitsee sekä projektin- että projektisalkun hallinnan.

Tehtävänäsi on vastata digipalveluiden käyttöönottoprojektien sekä ICT-haltuunottoprojektien projektikokonaisuuksista sekä muutamista näihin kuuluvista projekteista. Huolehdit projektien kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä raportoinnista. Käyttöönottoprojekteissa vastaat käyttöönottojen teknisestä läpiviennistä sekä käyttöönottoon liittyvästä toimintatavan muutosjohtamisesta yhdessä projektiryhmän kanssa.

Tehtäväsi liittyvät palvelujen määrittelyyn, kehittämiseen ja käyttöönottoon sisältäen mm. viestinnän ja koulutusten koordinoinnin. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja palvelutuotannon, ICT- ja digitiimin, HR:n, viestinnän ja muiden tukifunktioiden kanssa. ICT-haltuunottoprojekteissa seuraat, että muutokset tapahtuvat ajallaan sekä tuet Pihlajalinnan omia ja kumppanien asiantuntijoita. Vastaat keskeisesti haltuunoton osatehtävien etenemistä. Projektityön lisäksi osallistut myös projektikäytäntöjemme kehittämiseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on näyttöä projektisalkun hallinnasta ja projektinhallinnasta vastaavista tilanteista. Viestit sujuvasti suomen kielellä teknisten ihmisten, liiketoiminnan ja erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Osaat kiteyttää yhteisen tahtotilan toimintatavoissa ja työvälineissä. Osaat toimia suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti dynaamisessa monen projektin, toimijan ja monien järjestelmien ympäristössä. Ajattelet asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti, olet ketterän kehityksen hallitseva tiimipelaaja eikä egosi tule koskaan työsi edelle. ICT:n haltuunottoprojektit ja laitehallinta ovat sinulle tuttuja, ja sinulla on perusymmärrys laitteiden asennusprosessista.

Pihlajalinnassa sinulla on hieno mahdollisuus tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa, parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla yhdessä huipputiimin kanssa. Työ voi olla suurimmaksi osaksi joustavaa etätyötä, mutta joskus haluamme nähdä sinua Tampereella tai muissa toimipisteissämme.

Saat kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.