Tuoteomistaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Kehräsaari Tampere

Etsimme kasvavaan digitiimiimme innostunutta, kokenutta tuoteomistajaa vastaamaan toimialan innovatiivisimpien ja käytettävyydeltään ensiluokkaisten palveluiden kehittämisestä.

Digitiimimme toimii Kehräsaaressa aivan Tampereen ydinkeskustassa. Tiimimme palveluita ovat esimerkiksi keskustelevaan käyttöliittymään perustuva etälääkäripalvelu mobiilissa, verkkopalvelut ja ajanvaraus ja henkilö-, työterveys- ja kunta-asiakkaidemme palveluportaalit. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • Viestit sujuvasti pääosin suomen kielellä liiketoiminnan, erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten sekä palvelumuotoilijoiden ja teknisten ihmisten kanssa.
  • Osaat kiteyttää yhteisen tahtotilan toimintatavoissa ja työvälineissä strategian, tuote- ja palveluportfolion sekä tietoturvan huomioiden.
  • Osaat toimia suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti dynaamisessa monen toimijan ja monen tuotteen ympäristössä.
  • Ajattelet asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti, olet ketterän ohjelmistokehityksen hallitseva tiimipelaaja eikä egosi tule koskaan työsi edelle.

Pihlajalinnassa sinulla on hieno mahdollisuus tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa, parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla yhdessä huipputiimin kanssa. Työ voi olla suurimmaksi osaksi joustavaa etätyötä, mutta joskus haluamme nähdä sinua Tampereella tai muissa toimipisteissämme.
Saat kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.