Välinehuoltaja, Helsinki

Kiinnostaisiko sinua monipuoliset ja innostavat työtehtävät välinehuoltajana hyvässä porukassa?

Haemme välinehuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin Pihlajalinna Laser Tilkkaan.

Pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä huolehtien kokonaisvaltaisesti leikkaus- ja toimenpideyksikön instrumenttien sekä hoitovälineistön huoltotoiminnasta yhdessä tiimisi kanssa. Meillä työtä tehdään tiiminä, jossa jokaista arvostetaan ja autetaan. Tiimiämme kuvaa ammattitaitoisuus ja hyvä tekemisen meininki. Työsi tulee sijoittumaan arkipäivisin kahteen vuoroon.

Sinulla on välinehuoltajan tutkinto. Kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, mutta meiltä saat työhön hyvän perehdytyksen. Työssämme on tärkeää reipas ja positiivinen asenne, oma-aloitteisuus sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Meille on tärkeää tuottaa laadukasta välinehuoltoa asiakkaan parhaaksi. Suomen kielen taitosi on hyvällä tasolla niin suullisesti kuin kirjallisestikin, ja sinulla on tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi saat meiltä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen, hyvän perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkan. Tarjoamme sinulle lisäksi mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.