Ohjaajia, Erityisasumispalvelut Oy Hämeenlinna

Pihlajalinna Erityisasumispalvelut Oy tuottaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille.

Haemme ohjaajia (lähihoitajia, sosionomeja) sijaisiksi sekä kesätyöntekijöiksi.

Olemme avanneet ensimmäisen Uniikki-yksikön Hämeenlinnaan helmikuussa 2018. Uniikki on tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Ohjaajan tehtävässä ohjaat asiakkaita heille yksilöllisesti suunnitellun päivä- ja viikko-ohjelman mukaisesti, itsemääräämisoikeutta ja -kykyä vahvistavilla tavoilla. Päiväohjelma koostuu arjen toiminnoista sekä päivä- ja harrastustoiminnasta. Ohjaajana toimit aktiivisena jäsenenä moniammatillisen tiimissä sekä asiakkaan verkostossa.

Sinulla on pitkäjänteisyyttä ja aitoa kiinnostuneisuutta erityisistä asiakkaista, kommunikaatiota tukevien menetelmien ja välineiden hallintaa, huolellisuutta ja vastuullisuutta. Sinulla on myös kiinnostusta työn kehittämiseen sekä ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ihmisen kohtaamista tasa-arvoisesti ja kunnioittaen sekä kykyä aitoon läsnäoloon.

Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä sekä mielenterveys- ja autismityön tuntemus. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uudenlaista palvelumallia ja asiakaslähtöisesti toimivaa työyhteisöä ja kehittää yhteistä työtä.

Kelpoisuusehtona on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Meillä on jatkuva sisäinen koulutus liittyen kehitysvammaisuuteen ja autisminkirjoon. Lisäksi meillä voi työn ohessa opiskella Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Kinnunen p. 050 451 3097 ja palvelujohtaja Päivi Vuorinen p. 044 521 7501.

Lähetä hakemus tästä