Palvelukoordinaattori, Espoo

Me Pihlajalinnalla autamme Suomalaisia elämään parempaa elämää. Haluamme, että sinusta tulee osa meidän lämminhenkistä ja energistä työyhteisöä matkalla kohti yhteistä päämääräämme.
Haemme etälääketieteen yksikön resursointitiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen palvelukoordinaattoria, vastaamaan yhdessä muun tiimin kanssa etälääketieteen yksikön lääkäriresurssihallinnan kokonaisuudesta.

Pihlajalinnan etälääketieteen yksikkö tuottaa kunta-asiakkaille vastuulääkäri- ja takapäivystyspalvelua sekä yksityisille-, kunta- ja työterveysasiakkaille terveyssovellus- ja videovastaanottopalvelua. Resursointitiimin tehtävä on varmistaa, että lääkäriresurssit ovat jatkuvasti tarpeenmukaiset. Yhdessä lääkäreiden, rekrytointi- ja palvelutiimin kanssa varmistat, että vastuulääkäripalvelun palvelutuotanto sujuu mutkattomasti ja yksiköitä palvellen.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja pärjäät vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Olet asenteeltasi palveluhenkinen mahdollistaja ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Olet valmis tekemään työtä sen eteen, että resursoinnin kokonaisuus toimii joka päivä tehokkaasti ja optimoidusti. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Palvelukoordinaattorina sinulla tulee olemaan monta rautaa tulessa, ja menestyminen edellyttää kykyä pitää langat käsissä ja sietää painetta kiireen keskellä. Puhelin tulee olemaan tärkein työvälineesi, joten tärkeää on, että et koe soittelutyötä ongelmaksi.

Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja haluamme, että jokainen pääsee onnistumaan työssään. Pihlajalinnalla on paljon henkilöstöetuja mm. laaja työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurietu ePassilla. Annamme työntekijöille paljon vastuuta, mutta myös vapautta vaikuttaa siihen miten oma työ hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Esimies on aina tukena ja läsnä arjessa.

Terveydenhuollon tausta, aiempi kokemus päivystys- ja/tai resursointitehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi ruotsin kielen taito on tehtävässä hyödyksi. Työaika on pääsääntöisesti normaali toimistotyöaika. Työpaikka sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Linkki hakemukseen

Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Jan Bäckman pe 29.11 klo 9-10, ma 2.12 klo 14-15 ja ke 4.12 klo 12-13. Puh.nro 0447363698.