Palveluvastaava, Espoo Sello

Haemme Pihlajalinna Selloon palveluvastaavaa.

Pihlajalinna Sello on uusi, lokakuussa aukeava työterveyspainotteinen lääkärikeskus, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Sellossa.

Palveluvastaavana pääset osallistumaan henkilöstön rekrytointiin ja aseman suunnitteluun ja avaukseen. Jatkossa toimit koko lääkäriaseman lähiesimiehenä ja vastaat itsekin työterveyden asiakkuuksista. Tiimiisi kuuluu työterveyshuollon henkilöstöä sekä muuta terveydenhuollon henkilöstöä ja palveluneuvojia. Tehtävässä pääset vaikuttamaan toimintoihin ja kehittämään toimintatapoja yhdessä tiimisi kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Arvostamme kokemusta työterveydestä. Suoritettu työterveyshuollon erikoistumiskoulutus sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi

Me Pihlajalinnassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa kanssamme uuden lääkäriaseman perustamista, kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintamalleihimme, hyvät työvälineet ja henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anna Artto, anna.artto@pihlajalinna.fi (lomalla viikon 24).

Hakuaika päättyy 14.7.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen