Palveluvastaava, Mänttä-Vilppula

Mäntänvuoren Terveys Oy hakee Sarapihan tehostetun palveluasumisen yksikköön palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sarapihan tehostettu palveluasuminen tarjoaa 39 asiakaspaikkaa ikäihmisille.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, jolla on vahva ikäihmisten palvelujen tuntemus ja osaaminen, kokemusta ikäihmisten hoidosta ja innostusta kehittämiseen yhteistyössä henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaan ja hänen läheistensä arvostava kohtaaminen on Sinulle ja työyhteisöllesi tärkeä osa vahvaa ammattitaitoa.

Työssäsi vastaat henkilöstösi kanssa laadukkaan ja turvallisen asiakaslähtöisen toiminnan toteutumisesta. Esimiehenä vastaat myös henkilöstösi ajantasaisesta näyttöön perustuvasta osaamisesta ja osaamisen riittävästä vahvistamisesta. Työn keskeisiin osa-alueisiin kuuluvat myös talous- ja henkilöstöhallinto sekä resurssien suunnittelu.

Keskeistä meille on hyvä palvelu sekä kuntouttava ja osallistava työskentelytapa. Iloinen ja toimeen tarttuva asenne, sekä moniammatillisessa tiimissä työskentelyn taidot ovat eduksesi. Johdat työyhteisöäsi omalla esimerkilläsi, edestä kannustaen, hyviin tuloksiin sekä vahvaan ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja -toimintaan. Toimit palveluhenkisesti ja hyvässä yhteistyössä niin henkilöstösi kuin muidenkin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Pystyt tarttumaan epäkohtiin ja sinulla on kyky viestiä asioista selkeästi ja määrätietoisesti tarvittaville tahoille. Innostut uuden kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta sekä pystyt viemään sovitut kehittämishankkeet maaliin. Työpaikkamme on savuton.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto) tai geronomin tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä esimieskoulutusta. Eduksi katsotaan esimiestyön kokemus ja osaaminen. Työterveyshuollon soveltuvuuslausunto vaaditaan kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus työtehtävään edellytetään myös.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Linkki hakemukseen

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Milla Nyberg, p. 050 591 5720, milla.nyberg@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna-konserni on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Mäntänvuoren Terveys Oy on vuonna 2013 toimintansa aloittanut Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Pihlajalinna Oy:n muodostama yhteisyritys, joka tuottaa kunnalliset perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut (pl. viranomaispalvelut) Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaille. Mänttä-Vilppula ja Juupajoki muodostavat sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueen, jossa Mänttä-Vilppulan kaupunki toimii vastuukuntana. Keskeistä Mäntänvuoren Terveydelle on asiakaslähtöisten, vaikuttavien ja kustannustehokkaiden palvelujen tuottaminen hyödyntämällä hyviksi havaittuja toimintatapoja ja hyviä käytäntöjä sekä täysin uusia innovaatioita soveltaen.