Palveluvastaava, Riihimäki

Hei sinä kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä kokemusta omaava sairaanhoitaja tai sosionomi!

Haluatko työpaikan, jossa sinulla on riittävästi aikaa sekä asiakasprosessien johtamiseen että lähiesimiehenä toimimiseen lähityön lisäksi? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja ainutlaatuista palvelua.

Olemme avaamassa toisen Uniikki-yksikön Riihimäelle helmikuussa 2020. Ensimmäinen Uniikki-yksikkö avattiin Hämeenlinnaan maaliskuussa 2018. Uniikki on tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Tehtävänäsi on vastata 7-8 vaativan tuen asukkaan palvelusta. Asukkaiden hyvä arki on yksilöllistä, kuntoutuksellista ja voimavaralähtöistä. Lähityön johtamisessa menestyt positiivisella valmentavalla otteella ja omaa esimerkkiä hyödyntämällä.

Työhösi saat jatkuvan moniammatillisen tiimin ja palvelujohtajan tuen. Olet mukana yksikkösi henkilöstön rekrytoinnissa. Työaika sijoittuu pääasiassa arkeen kellä 07-16 välille. Työaika jakautuu puoliksi johtamisen ja asiakastyön kesken. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta esimiestyöstä sekä hyvää paineensietokykyä.

Arvolauseemme on: Rohkeasti ja vastuullisesti - ilo elämään! Jos tämä arvolause kuvaa myös sinun ajatteluasi, tule meille töihin. Käytössäsi on Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Päivi Vuorinen p. 044 521 7501.

Linkki hakulomakkeeseen.

Pihlajalinnan erityisasumispalvelut tarjoaa palveluita kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Tavoitteenamme on kehittää uudenlaisia asiakaslähtöisiä palvelumalleja, ja toimintamme keskiössä on asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen. Erityisasumispalveluiden toiminta perustuu Uniikki-palveluasumiskonseptiin.