Pihlajalinnan etälääkäripalvelut

Työmahdollisuuksia Pihlajalinnan etälääkäripalveluissa

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Doctagon tarjoaa lääkäreille työmahdollisuuksia etälääkäripalveluissa. Pihlajalinnan chat-lääkäripalvelua sekä etävastaanottotyötä voi tehdä osa- tai kokoaikaisesti mistä päin Suomea tahansa. Doctagon toimittaa lääkäreille tarvittavat työvälineet ja kattavan perehdytyksen.

Chat-lääkäripalvelu

Chat-lääkäripalvelu tukee Pihlajalinna-konsernin työterveyshuollon asiakkaita sekä yksityisasiakkaita. Chat-palvelu on auki vuoden jokaisena päivänä klo 7 – 23. Chat-lääkärityötä voi tehdä esim. Pihlajalinnan yksityispuolen vastaanottotyön ohessa. Työvuorot sovitaan aina etukäteen. Edellytyksenä on, että työhön sitoudutaan vähintään neljäksi tunniksi virka-aikaan.
Kirjauduttuaan vastaanotolle asiakkaat tekevät järjestelmässä alkukartoituksen, josta muodostuu kooste lääkärille. Lääkäreille toimitetaan selkeät ohjeet siitä, millaiset asiakastapaukset on mahdollista hoitaa chat-palvelussa.

Chat-lääkäreiden tukena on tiimi, jossa on yleislääketieteen, sisätautien, keuhkosairauksien, allergologian sekä geriatrian erikoislääkäreitä. Lisäksi tukena on IT-tuki sekä koordinaattori. Chat-lääkäreillä tulee olla kokemusta vastaanottotyöstä terveyskeskuksessa ja/tai yksityisvastaanotolla.

Etälääkäripalvelu

Etälääkäripalvelu tukee terveyskeskuksien ja työterveyshuollon vastaanottotyötä. Asiakkaat ohjautuvat etälääkärille hoitohenkilökunnan tekemän alkukartoituksen kautta. Asiakas tulee vastaanotolle normaalisti paikanpäälle yksikköön, josta otetaan yhteys etälääkäriin. Työtä tehdään pääsääntöisesti terveyskeskuksien aukioaikoina. Työaika voidaan sopia 4 – 40 tunnin välille viikossa. Edellytyksenä on, että työhön sitoudutaan säännölliseen työaikaan virka-ajan puitteissa.

Työtä on mahdollisuus tehdä palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana. Etälääkäri on osa yksikön tiimiä ja tarvittaessa on mahdollista ohjata potilas jatkohoitoon paikalliselle kollegalle.

Etälääkäreiden tukena on tiimi, jossa on yleislääketieteen, sisätautien, keuhkosairauksien, allergologian sekä geriatrian erikoislääkäreitä. Lisäksi tukena on IT-tuki sekä koordinaattori. Etälääkäreillä tulee olla kokemusta vastaanottotyöstä terveyskeskuksessa ja/tai yksityisvastaanotolla.

Lisätietoa työmahdollisuuksista antaa:
Rekrytointipäällikkö Eveliina Mauno-Tervala
050 338 1198
eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi