Psykologi, Jämsä

Jämsän Terveys Oy hakee määräaikaiseen sijaisuuteen osa-aikaista psykologia perheneuvolaan ajalle 1.1.2020 - 31.7.2021.

Perheneuvola palvelee Jämsän seutukunnan lapsia ja heidän perheitään. Perheneuvolan tehtävänä on tukea lapsiperheitä heidän erilaisissa haastavissa elämäntilanteissaan. Asiakastyön lisäksi perheneuvola antaa työnohjausta, konsultaatiota ja koulutusta lapsiperheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. Teemme työtä yhdessä lapsen ja koko perheen kanssa sekä tarvittaessa lapsen opettajan, terveydenhoitajan, sosiaalityön tai varhaiskasvatuksen työntekijän ja lastenpsykiatrin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kiinnostus työpari ja verkostotyöhön. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perehdytyksen tehtävääsi. Työssä on mahdollisuus saada työnohjausta. Tehtävän hoitaminen on helpompaa, jos on oma auto käytössä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Lisätietoja antavat palveluvastaava Susa Rahkonen susa.rahkonen@pihlajalinna.fi, puh. 0408269655 tai palvelupäällikkö Riitta Hjelt, riitta.hjelt@pihlajalinna.fi puh. 0407560744

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.