Puheterapeutti, Mänttä-Vilppula

Mäntänvuoren Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin omistama yhteisyritys, joka tuottaa sotepalvelut Mänttä-Vilppulaan ja Juupajoelle. Väestöpohja on noin 12 000. Nyt haemme joukkoomme kahta (2) puheterapeuttia.

Työ sisältää monipuolisesti lasten ja aikuisten puheterapiapalveluihin liittyviä tehtäviä, kuten arviointia, konsultaatiota, kuntoutusta ja ohjausta sekä moniammatillista yhteistyötä kuntoutusosaston, päivähoidon ja lääkinnällisen kuntoutustyöryhmän kanssa. Työtila voidaan järjestää Vilppulaan, jolloin kulkeminen junalla mahdollistuu tai Mänttään, jonne on Tampereelta kimppakyytimahdollisuus.

Tarjoamme ajanmukaiset puheterapeutin työvälineet, viihtyisät ja toimivat työtilat, tehokkaasti toimivan lähitiimin ja moniammatillisen tuen. Arvostamme työntekijöitämme ja siksi panostamme lisäkoulutuksiin ja työnohjaukseen. Myös työajoissa olemme erittäin joustavia. Voit esimerkiksi itse rakentaa ajanvarauspohjasi ja pitää kirjauspäiviä Tampereella, jotta kulkeminen Mänttä-Vilppulaan ei käy liian raskaaksi. Vastavalmistuneille tarjoamme perehdytyksen tehtäviin ja kokeneen kollegan konsultointimahdollisuuden.

Nappaa kollega mukaan, ja tulkaa töihin Mänttä-Vilppulaan! Täällä pääsette yhdessä tekemään vaikuttavaa, palkitsevaa ja arvostettavaa työtä.

Tehtävään valittujen on toimitettava rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn liittyvän lain (504/2002) liittyen. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valinnassa noudatamme 2kk irtisanomisaikaa. Pätevien hakijoiden puuttuessa, huomioimme myös logopedian loppuvaiheen opiskelijat.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava lääkäri Liisa Länsipuro, liisa.lansipuro@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 30.6.2019, klikkaa tästä hakulomakkeeseen