Sairaanhoitaja, Laihia

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tehostettuun palveluasumiseen.

Työ on 2-vuorotyötä, pääsääntöisesti aamuvuoroja. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Sairaanhoitajamme toimivat tiiminä ja tehtäviä on samassa pihapiirissä sijaitsevissa yksiköissä Toiskassa ja Marjapihlajassa tarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto.

Toivomme työnhakijalta hyviä yhteistyötaitoja sekä innostunutta ja asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen hoito- ja hoivatyöstä. Laihian Hyvinvointi Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Sari Koivula p. 050 405 8592 ja palveluvastaava Sari Kärkelä p. 050 410 1548.

Haastatteluja ja valintoja tehdään tarvittaessa jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.1.2020. Linkki hakulomakkeeseen.