Sairaanhoitaja, Mänttä-Vilppula

Mäntänvuoren Terveys Oy hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ikäihmisten palveluihin Punatulkun palvelukeskuksen tehostettuun palveluasumiseen.

Punatulkun palvelukeskuksen tehostettu palveluasuminen koostuu kahdesta tiimistä, joissa on yhteensä 36 ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakaspaikkaa ikäihmisille. Asiakkaista on 32 vakituista asukasta ja 4 omaishoidon jaksohoitopaikkaa. Sairaanhoitajan tehtävän pääpaino on asiakastyössä, jonka lisäksi hän toimii tiimivastaavana ja oman tiimin esimiehenä.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, jolla on vahva ikäihmisten palvelujen tuntemus ja osaaminen, kokemusta ikäihmisten hoidosta ja innostusta kehittämiseen yhteistyössä henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Keskeistä meille on hyvä palvelu sekä kuntouttava ja osallistava työskentelytapa. Toimeen tarttuva asenne, sekä moniammatillisessa tiimissä työskentelyn taidot ovat eduksesi. Työpaikkamme on savuton.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Eduksi katsotaan esimiestyön kokemus ja osaaminen. Työterveyshuollon soveltuvuuslausunto vaaditaan kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus työtehtävään edellytetään.

Linkki hakemukseen

Lisätietoja tehtävästä antavat
Punatulkun palvelukeskuksen palveluvastaava Päivi Toivainen p. 050 325 1318 paivi.toivainen@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Milla Nyberg, p. 050 591 5720, milla.nyberg@pihlajalinna.fi