Sairaanhoitaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut, Jämsä

Haemme sairaanhoitajaa mielenterveys- ja päihdepalveluihin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitaja työskentelee ensisijaisesti päihdepalveluiden työryhmässä, johon kuuluu myös lääkäri, sairaanhoitaja ja kaksi sosiaalityöntekijää. Työ on asiakastyötä, jossa hoidollisten yksilökeskustelujen, perhe- ja ryhmäkeskustelujen sekä verkostotyön kautta pyritään asiakkaan elämäntilanteen jäsentämiseen ja asiakkaan auttamiseen päihde-, peli- ja riippuvuusongelmissa. Sairaanhoitajan työtehtävät pitävät sisällään myös lääkehoitoa, mm. korvaushoidon toteutusta.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto, AMK tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä alan suuntaavat opinnot. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista ro-kotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Johanna Järvi, johanna.jarvi@pihlajalinna.fi p. 0400 413 835 tai palvelupäällikkö Riitta, Hjelt riitta.hjelt@pihlajalinna.fi p. 040 756 0744.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 2.2.2020, linkki hakulomakkeeseen.