Sosiaalityön asiantuntija, Mänttä-Vilppula

Etsimme sosiaalityön asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä korostuu sosiaalityön ohjaaminen ja asiantuntemuksen jakaminen eri tiimeissä. Tiimeissä toimii muita terveydenhuollon ja sosiaalityön kokeneita ammattilaisia lastensuojelusta psykiatriaan. Koska yhteistoiminta-alue on verraten pieni, on työn mahdollisuus ja haaste monipuolisen työkentän hallitseminen. Tärkeintä on, että olet innostunut ja vahvan ammatti-identiteetin omaava alasi asiantuntija ja haluat kehittää kanssamme alueen palvelukokonaisuutta yhdessä Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön ja toimintatapoihin.

Työssä tärkeää on verkostomainen työtapa. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavaa, reipasta ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi myönteisen kollegiaalisen tuen, sekä Pihlajalinnan hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työyhteisömme on ammattitaitoinen, ennakkoluuloton ja iloinen, joten sopisitko sinä joukkoomme?

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Ennen työsuhteen alkamista sinun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastasi sekä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Pihlajalinna on savuton työpaikka. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Virve Marttila p. 050 583 7511 virve.marttila@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Anna-Liisa Uusitalo p. 044 787 1327 anna-liisa.uusitalo@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa on 13.10.2019 saakka, hakemuksen voit lähettää tästä.

Mäntänvuoren Terveys Oy on Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Pihlajalinna Oy:n vuonna 2013 perustama yhteisyritys, joka tuottaa kunnalliset perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut (pois lukien viranomaispalvelut) Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Juupajoen kunnan asukkaille. Mänttä-Vilppula muodostaa yhdessä Juupajoen kunnan kanssa sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alueen, jossa Mänttä-Vilppulan kaupunki toimii vastuukuntana.