Sosiaalityöntekijä, Jämsä

Jämsän Terveys Oy:n hakee vakituista sosiaalityöntekijää 1.2.2020 alkaen mielenterveys- ja päihdepalveluihin.

Sosiaalityöntekijä työskentelee A-klinikan työryhmässä, johon kuuluu myös lääkäri, 2 sairaanhoitajaa ja sosiaaliterapeutti. Työ on asiakastyötä, jossa hoidollisten yksilökeskustelujen, perhe- ja ryhmäkeskustelujen sekä verkostotyön kautta pyritään asiakkaan elämäntilanteen jäsentämiseen ja asiakkaan auttamiseen päihde-, peli- ja riippuvuusongelmissa. Tehtävä pitää sisällään myös yhteistyötä A-killan kanssa ja mahdollisesti myös päihdehuollon tiimivastaavuuden myötä päihdetyön kehityssuuntien seuraamisen ja vastuun työn sisällön kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Eduksi katsotaan työkokemus päihdetyöstä. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perehdytyksen tehtävääsi. Työssä on mahdollisuus saada työnohjausta.

Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Linkki hakemukseen.

Lisätietoja antavat palveluvastaava Johanna Järvi johanna.jarvi@pihlajalinna.fi p. 0400 413 835 tai palvelupäällikkö Riitta Hjelt riitta.hjelt@pihlajalinna.fi p. 040 756 0744