Suuhygienisti, Raisio

Hammasklinikka Mandibulassa Raisiossa on haettavana suuhygienistin työtehtävä.

Edellytämme aktiivista ja ystävällistä asennetta sekä vahvaa halua luoda paras mahdollinen asiakaskokemus jokaisessa asiakkaan kohtaamisessa. Odotamme joustavaa työotetta, hyvää paineensietokykyä ja myönteistä asennetta nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin.

Tarjoamme valitulle henkilölle monipuoliset suuhygienistin työtehtävät. Tukenasi on kannustava ja ammattitaitoinen työyhteisö sekä ison konsernin tuen ja edut.
Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee hiljattain uusituissa tiloissa aivan Raision keskustassa, joitain työpäiviä myös vastaanotollamme Turussa.

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijoilta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta. Edellytämme myös tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anette Mäkinen p. 050-4003133, anette.makinen@pihlajalinna.fi, palveluvastaava Pirjo-Riitta Mutta p. 044-5729608, pirjo-riitta.mutta@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 24.6.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen