Hammaslääkäri, Alavuden hammashoitola

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä äitiysloman sijaisuuteen Kuusiokuntiin, Alavuden hammashoitolaan. Sijaisuus kestää alustavasti lokakuuhun 2021, minkä jälkeen tehtävä voidaan todennäköisesti vakinaistaa.

Pihlajalinna tuottaa yhdessä Kuusiokuntien kanssa kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut Alavudella, Kuortaneella, Ähtärissä ja Soinissa palvellen kaikkiaan yhteensä noin 24 000 asukasta.
Hammaslääkärin työ Kuusiokuntien alueella tarjoaa siten monipuolisen tehtäväkentän ja vaihtelevan työnkuvan. Voit kehittää ammatillista osaamistasi tekemällä laaja-alaista hammaslääkärin perustyötä tai painottumalla tiettyihin hammashoidon osa-alueisiin toiveidesi ja kykyjesi mukaan. Talossa on omat osaajat oikomisen, kirurgian ja protetiikan osalta ja tarvittaessa haasteellisimpiin tapauksiin apua löytyy Pihlajalinnan hammasklinikasta Seinäjoelta. Konsultaatiomahdollisuudet niin talon sisällä kuin ulospäin toimivat erinomaisesti.

Alavudella sinulla on seuranasi kokeneet kollegat ja hoitoyön ammattilaiset. Päivystysvelvollisuus koskee vain virka-aikaa ja päivystysaikoja on keskimäärin 2 kpl päivässä. Hoitojonoja ei ole, ja jatkoajat järjestyvät pääsääntöisesti samalle hammaslääkärille. Laboratorio- ja kuvantamispalvelut löytyvät kätevästi saman katon alta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, toimivan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan. Jatkuvaa kehittymistäsi palvelee työnantajan koulutusmyönteisyys ja mahdollisuus toimia myös yksityisellä sektorilla. Halutessasi tarjoamme tukea myös asumisjärjestelyihin.

Miksi Pihlajalinna Alavus?

  • Joustava työ ja hyvät vaikutusmahdollisuudet
  • Monipuolinen ja kehittävä työnkuva
  • Nykyaikaiset tilat ja työvälineet
  • Turvallinen työsuhde ja ison talon tuki
  • Kilpailukykyinen palkkaus ja yksilölliset uramahdollisuudet

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi