Hammaslääkäri, Pihlajalinna Hämeenlinnan hammasklinikka

Pihlajalinna Hammasklinikka sijaitsee Hämeenlinnan ydinkeskustassa lääkärikeskuksen yhteydessä tarjoten monipuoliset hammashoidon ja yleislääketieteen palvelut. Toimipisteemme mahdollistaa sinulle hammaslääkärinä modernit tilat ja työvälineet sekä työterveyshuollon sopimusten myötä kasvavan potilaskannan. Yleishammashoidon rinnalla hoidamme vaativatkin erikoishammashoidon toimenpiteet asiantuntevasti. Tiimissä työsi tukena toimivat hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkärin ohella kokeneet suuhygienistit ja hammashoitajat.

Meillä on helppoa työskennellä, sillä olemme joustavia niin työaikojen, työn sisällön kuin ansaintamallinkin osalta. Henkilökohtaiset vaikutusmahdollisuutesi ovat laajat ja voit työskennellä toiveesi mukaan joko ammatinharjoittajana tai palkansaajana. Myös työaikojen ja lomien sopiminen on joustavaa. Konsultaatiomahdollisuudet ovat poikkeuksellisen kattavat, käytännössä sinulla on koko organisaation tuki takanasi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi ja suhtaudumme kannustavasti jatkuvaan kouluttautumiseen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä konsernimme laajat henkilöstöedut, ml. laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan.

Tarjoamme sinulle erinomaiset edellytykset työssä menestymiseen ja ammattitaitosi kehittämiseen. Ota yhteyttä, ja rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Vahvuuksiamme ovat:

  • Joustava työaika ja ansaintamalli
  • Erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet ja laaja kollegiaalinen tuki
  • Monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja urapolut
  • Kasvavan liiketoiminnan mahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi