Suuhygienisti, Seinäjoki

Haemme suuhygienistiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Seinäjoelle.

Etsimme osaksi moniammatillista tiimiä osaavaa ja motivoitunutta suuhygienistiä, jolle asiakkaan saama paras kokemus palvelusta, työn laatu ja jatkuva osaamisen kehittäminen ovat tärkeitä asioita.

Suuhygienistin tehtäviin kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi hammaslääkärin avustus, asiakaspalvelu sekä välinehuolto. Työskentelemme klinikalla myös iltaisin.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:

  • Suomessa laillistettu suuhygienistin tutkinto
  • työkokemus alan tehtävistä
  • kyky toimia itsenäisesti
  • joustava, kehitysmyönteinen työote
  • positiivinen, palveluhenkinen asenne
  • sujuvat vuorovaikutus- ja työelämätaidot

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen monipuolisiin tehtäviisi.Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jaana Perälä-Haapa-Aho, jaana.perala-haapa-aho@pihlajalinna.fi, 11.1. alkaen p. 0504529382.

Hakuaikaa tehtävässä 17.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.