Tiimivastaava sairaanhoitaja, Mänttä-Vilppula

Ikipihlaja Sarahelmen ammattitaitoiseen työyhteisöön haetaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sarahelmi tarjoaa asukkailleen kotoisaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Aikaisempi työskentely ikäihmisten kanssa on eduksesi. Odotamme Sinulta innostusta kehittämiseen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Lisäksi odotamme kannustavia työyhteisötaitoja ja positiivista kehittämisasennetta asukkaiden parhaaksi. Toimit myös oman yksikkösi tiimivastaavana. Voit käydä tutustumassa arkeemme Facebookissa julkisessa Ikipihlaja Sarahelmi -ryhmässä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Susanna Laaksonen,
p. 0400 600 256, susanna.laaksonen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Milla Nyberg, p. 050 591 5720,
milla.nyberg@pihlajalinna.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuajan aikana. Linkki hakemukseen