Toimintaterapeutti, Jämsä

Jämsän Terveys Oy hakee toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen 19. elokuuta 2019 tai sopimuksen mukaan perhepalvelukeskukseen. Työ sisältää erityisneuvolan toimintaterapeutin työtehtävät.

Toimintaterapeutin työ sisältää asiakasvastaanottoa (yksilöt, perheet ja ryhmät) vastaanotolla sekä suunnitellusti päiväkodeissa, kouluilla ja kotikäynteinä. Vastaanottotyö sisältää tutkimusta, kuntoutusta, muun tutkimustarpeen arviointia ja suunnittelua sekä apuvälinetarpeiden arviointia, hankintaa ja pienapuvälineiden käytön opastusta ja seurantaa. Kohteena on koko alueen väestö työn painottuessa alle 12 vuoden ikäisiin.

Toimintaterapeutti tekee työtään osana moniammatillista varhaiskuntoutustyöryhmää, johon kuuluu 2 terveyskeskuspsykologia, 2 puheterapeuttia, toimintaterapeutti, lasten fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä lastenlääkäri. Yhteistyö neuvolan ja varhaiskasvatuksen kanssa on toimivaa.

Erityisneuvolatyötä tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Erityisneuvolatyö on kehitysvammaisten ja liikuntavammaisten lasten ja nuorten toimintakyvyn arviointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kehitysvamma-alan tuntemus. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä. Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Haastattelemme hakijoita 10.6.2019 iltapäivällä.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja.

Jämsän Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyritys. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys, maksamme kaikki veromme Suomeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Leena Kivikari, leena.kivikari@pihlajalinna.fi p. 0408269655 tai palvelupäällikkö Riitta Hjelt, riitta.hjelt@pihlajalinna.fi p. 0407560744

Hakuaika päättyy 4.6.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen