Työfysioterapeutti, Vaasa

Haemme Vaasan avattavaan Pihlajalinnan lääkärikeskukseen työfysioterapeuttia.

Sinulla on fysioterapeutin tutkinto ja työfysioterapeutin erikoistumisopinnot suoritettuina. Odotamme sinulta itsenäistä ja vaikuttavaa työotetta sekä halua kehittää ja kehittyä, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Osaat sekä suomenkielen että ruotsinkielen, englanninkielen osaamisen katsomme eduksi.

Työfysioterapeutti tulee toimimaan osana moniammatillista työterveystiimiä ennaltaehkäisevän TULE-fysioterapian ja terveyden edistämisen asiantuntijana. Ydintehtävänäsi on asiakkaiden valmiuksien lisääminen TULE-vaivojen vähentämiseen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Työfysioterapeutti voi tehdä työtä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä, moniammatillisen ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä ison konsernin tuen ja edut.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin!

Lisätietoja tehtävästä antavatpalvelupäällikkö Maria Keto, p. 040 506 1072, maria.keto@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Jaana Perälä-Haapa-aho, p. 050 452 9382, jaana.perala-haapa-aho@pihlajalina.fi

Hakuaika päättyy 25.4.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen