Työterveyshoitaja, Lappeenranta

Innostaako työterveyshuolto? Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluu työterveyshuoltopainoitteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen.

Toivomme sinulta työterveyshoitajan erityiskoulutusta ja kokemusta työterveyshuollosta. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa proaktiivista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella. Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, hyvän perehdytyksen, laadukkaat työvälineet ja mainiot henkilöstöedut. Kehitämme voimakkaasti työterveyttä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin!

__Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Eira Lampi, p. 040 457 8501, eira.lampi@pihlajalinna.fi __

Hakuaika päättyy 2.6.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen