Työterveyshoitaja, Lappeenranta

Innostuisitko työterveyshoitajan tehtävästä suuressa asiakasyrityksessä?

Etsimme Lappeenrannan yksikköömme työterveyshoitajaa, joka on kiinnostunut asiakaslähtöisestä ja moniammatillisesta työskentelystä osana muuta työterveystiimiä. Työssäsi hoidat pääasiassa suuryrityksen työterveyshuoltoa. Ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä. Pääset tekemään työtäsi tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa sähköisiä työkalujamme apuna käyttäen. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito.

Ketä etsimme? Toivomme sinulta työterveyshoitajan erityiskoulutusta ja kokemusta työterveyshuollosta. Olet tottunut tekemään työtäsi päättäjätasojen kanssa proaktiivisesti ja yhteistyössä ratkaisukeskeisellä työotteella. Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, hyvän perehdytyksen, laadukkaat työvälineet ja mainiot henkilöstöedut. Kehitämme voimakkaasti työterveyshuollon palvelujamme ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.6.2019 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin!

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Eira Lampi, p. 040 457 8501, eira.lampi@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 30.6.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen